Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.
Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.
Haring op de grill:
vrijdag 18 oktober 2019
gelieve tijdig te reserveren !!!
zondag 24 november 2019
zondag 1 december 2019
Gelieve tijdig te reserveren !!!
Valentijnsmenu 2020
Aperitief van de geliefden
&§&§&
St-Jacobsnootjes—pastinaak—
gedroogde Proscuitto
&§&§&
Skreihaasje—fijne groentjes
&§&§&
Verfrissing van het huis
&§&§&
Kalfskroon—winterrijkdom -
Rode wijnsaus
&§&§&
Zoete Valentijns afsluiter
&§&§&
Koffie en versnaperingen
Prijs: 59€
Vanaf 14 februari tot en met 16 februari
Menu 1 à 37.00 €/pers:
Tomatensoepje
~~~~
Rundstoofvlees met frietjes
Of
Brochette van verse zalm met tartaar
~~~~
Vanille-ijs met vers fruit
Menu 2 à 37.00 €/pers:
Groentesoep
~~~~
Brochette van verse zalm met tartaar
Of
Rundstoofvlees met frietjes
~~~~
Coupe advocaat
Menu 3 à 41.00€/pers:
Kaaskroketten met slaatje
~~~~
Schartongrolletjes met prei, scampi
en witte wijnsaus
Of
Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus
~~~~
Fantasie van chocolademousse
Menu 4 à 41.00 €/pers
Cocktail van Noorse verse zalm
~~~~
Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus
Of
Schartongrolletjes met prei, scampi
en witte wijnsaus
~~~~
Bavarois met zijn coulis
Menu 5 à 43.00 €/pers.
Ardeense pastei met zijn salade
~~~~~
Schelvishaasje met groene aspergetips
Of
Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira
~~~~
Verse fruitsalade met vanilleijs1
Menu 6 à 43.00€/pers.
Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje
~~~~
Schelvishaasje met groene aspergetips
Of
Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira
~~~~
Sorbetpalet met vers fruit1
Menu 7 à 47.00 €/pers:
Duo kaas– en garnaalkroket
~~~~
Rundsteak met zijn salade
Of
Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal
~~~~
Soezen met vanille-ijs en fruit
Menu 8 à 47.00 €/pers:
Salade gerookte kipfilet
~~~~
Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal
Of
Rundsteak met zijn salade
~~~~
Sabayon met vanille-ijs
Menu 9 à 48.00 €/pers:
Italiaanse ham met meloen
~~~~
Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus
Of
Zeebaarsfilet met fijne boontjes
~~~~
Appeltaart, vanillesaus en karamel
Menu 10 à 48.00 €/pers:
Rolletje gerookte zalm met remouladesaus
~~~~
Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus
Of
Zeebaarsfilet met fijne boontjes
~~~~
Mini-chocolademoelleux met vanillesausje
Menu 11 à 53.00 €/pers:
Noors gerookte schotel met tartaar
~~~~
Tomatensoep
~~~~
Varkenshaasje met champignonsaus en
seizoengroentjes
Of
Zalmfilet met bieslook
~~~~
Dame Blanche
Menu 12 à 53.00 €/pers:
Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham
~~~~
Courgettesoep
~~~~
Varkenshaasje met champignonsaus en
seizoengroentjes
Of
Zalmfilet met bieslook
~~~~
White Dreams
Menu 13 à 58.00 €/pers:
Scampi op Italiaanse wijze
~~~~
Rijkelijke groentesoep
~~~~
Rundtournedos met tuinweelde
en rode wijnsaus
Of
Rijkelijk vissersbord
(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)
~~~~
Vorstelijk dessertbord
Menu 14 à 58.00 €/pers
Salade van kreeft en st-jacobsnootjes
~~~~
Champignonroomsoepje
~~~~
Rundtournedos met tuinweelde
en rode wijnsaus
Of
Rijkelijk vissersbord
(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)
~~~~
Vorstelijk dessertbord
Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers
Kindermenu: 20.50€
Kaaskroketje (6.00€)
~~~~
Tomatensoep (3.00€)
~~~~
Hamburger met frietjes (7.20€)
Of
Vol au vent met frietjes (7.50€)
~~~~
Kinderijsje (3.95€)
Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.9.00
Desserten voor speciale dagen:
Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.
Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...
NEEMT U HETZELFDE MENU VOOR HET HELE GEZELSCHAP DAN GEVEN WE U EEN KORTING VAN 3.00€/PERS
Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel
KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN
DRANKEN AAN TAFEL:
Formule 1: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes /tas koffie :8.00 €/pers.
Formule 2: Aperitief naar keuze met hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 14.00€/pers.
Formule 3: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 20.00 €/pers.
Prijzen geldig tot 30/06/20. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)
Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.
Tel:052/47 78 33
Email: denotter@pandora.be
Koude hapjes:
-Italiaanse ham met meloen 1.50€
-Glaasje mousse van zalm 1.70€
-Kerstomaatje met grijze garnaal 1.70€
-Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas 1.60€
-ganzenleverpastei met frambozencrème 2.20€
-wildpaté met vijgenconfijt 1.70€
-Spiesje van vijg-gerookte eendefilet 2.00€
Warme hapjes:
-Worstenbroodje 1.80€
-Scampi met Italiaanse kruiden 1.80€
-Spiesje van gemarineerde kipfilet 1.90€
-Zeebaarsfilet met spinazie 1.90€
-Mini-bouchée met kaasvulling 1.20€
-Mini-bouchée met garnaalvulling 1.40€
Voorgerechten:
Koud:
-Duo van wildpaté met vijgenconfijt 12.00€
-Halve kreeft “Belle Vue” 20.00€
-Gerookte eendenborst met honingvinaigrette 13.00€
-Cocktail van scampi 12.00€
-Italiaanse ham met witlof 11.00€
-Noors gerookte schotel 13.00€
-Gerookte zalm met tartaar 13.00€
-Ganzenlever-vijgenconfijt 17.00€
Warm:
-Wildstoofpotje met zilveruitjes 14.00€
-Scampi’s met Italiaans kruidenboeket 12.50€
-Schartongrolletjes met preisaus 11.00€
-Koninginnehapje 11.00€
-zalmfilet met spinazie, beukenzwam 12.00€
-Oostends vispannetje(schartongrol, kabeljauw, zalm en scampi) 15.00€
-Pladijsfilet-wortelpuree-witte wijnsaus 12.00€
Soepen:
-Tomatensoep 5.00/l
-Kippenroomsoep 5.00/l
-Aspergeroomsoep 5.00/l
-Kreeftensoep 6.00/l
-Preisoep 5.00/l
Hoofdgerechten:
Hoofdgerechten:
-Scampi (12 st) met Italiaans kruidenboeket 19.00€
-Scampi (12 st) met currysaus 19.00€
-Schartongrolletjes met prei 18.00€
-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips 21.00€
-Oostendse visrijkdom met kreeftensaus 23.00€
-Zeebaarsfilets-beukenzwam-witlof 20.00€
-Paling in ‘t groen 23.00€
Veggie hoofdgerechten:
-Pasteitje met bospaddenstoelen 18.00€
-Vegetarische groenten lasagne 17.00€
Kinderen hoofdgerechten:
-Scampi Italiaans kruidenboeket 6 10.00€
-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips 11.00€
-Vol-au-vent 9.00€
-Parelhoenfilet– boontjes-witlof-tomaat 10.00€
-Varkenshaasje met groententuiltje 9.50€
Hoofdgerechten worden geserveerd met kroketten, amandelbolletjes, Hertoginne-aardappelen of gegratineerde aardappelen.
-Hertenfilet met witlof, appeltje en veenbessen 23.00€
-Hert ragout met champignong, zilveruitjes en spekjes 19.00€
-Varkenshaasje met groentetuiltje 17.50€
-Hertenkroon met witlof en boschamp. 23.50€
-Kalkoengebraad met groentjes 17.00€
-Eendenborst met portosaus 19.50€
-Hazenrugfilet met boschampignons en
Fine champagne saus 20.00€
-Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes en boontjes 20.00€
-Kalfsfilet met kruidige tomaat, dragonsaus en boontjes 21.50€
-Parelhoenfilet-boontjes-witlof-tomaat 19.50€
Desserten:
-Dessertbord: chocomousse, bavarois, vers fruit,
roomsoesje, appelstrudel 10.00€
-Assortiment Mignardises (4st/pers.) 8.00€
-Buchette 6.00€
smaken: -framboos-mango
-duo chocolade
-gebakje gevulde slee 2 personen 4.50€/ 2 pers
-kerststronk te bestellen naar aantal personen 4.25€/pers
ONZE BUFFETTEN:
Standaard koud buffet 19.00€/pers
Vis & vlees:
-gekookte zalm -hespenrolletjes
-gerookte forelfilet -kippenbouten
-perzik tonijnsalade -wit gebraad
-gevulde eitjes
Klassiek koud buffet: 24.50€/pers
Vis & vlees:
-gerookte zalm -hespenrolletjes
-gekookte zalm -Italiaanse ham
-gerookte forelfilet -gevulde eitjes
-tomaat garnaal -kruidige kippenbouten
-scampi & rivierkreeftjes
-perzik-tonijnsalade -wit & rood gebraad
Luxe buffet: 28.50€/pers
Klassiek koud buffet met extra:
-gerookte heilbot
-gerookte makreelfilet
-kalkoengebraad
-gekookte schartongrolletjes
-Ardeense paté
Alle buffetten worden geserveerd met:
Groentjes:
-gemengde sla -paprikaringen
-wortelsla -radijsjes
-tomatensla -komkommersla
-knolseldersla -aardappelsla
-verse broodjes -pastasalade
Sauzen:
-mayonaise -tartaar -cocktail
Andere gerechten en/of menu’s zijn eventueel mogelijk na afspraak.
Buffetten zijn te bestellen vanaf 2 personen.
Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00 uur waarvoor dank.
Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.
Tel:052/47 78 33
Email: denotter@pandora.be
onze traiteurfolder voor de feestdagen staat online.
kiezen maar en tijdig bestellen!!
Toppers van de chef
Voorgerechten
Noors gerookte zalm met zijn garnituur
Italiaanse ham met witlofsalade
Salade met kruidige scampi (6 st )
Soep van de maand
Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)
Hoofdgerechten:
Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Zalmfilet met boschampignons
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes met prei
Steak met zijn salade
Parelhoenfilet salade
Varkenshaasje met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje
Snacks:
Soep van de maand
Croque Monsieur
Croque Hawaï
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Vol au vent
Salades:
Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm en garnalen
Salade kibbeling
Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup
Kindergerechtjes:
Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje
Tomatensoepje
Hoofdgerechten:
Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes
Chicken fingers met frietjes
Fishsticks met frietjes
Vol au vent
Kindergerechten tot 12 jaar.
Uitgebreide keuze snacks en desserten.
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
Woensdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
Zaterdag: 11u45 tot 23:00 keuken tot 20u30
Zondag: 11u45 tot 21:00 keuken tot 20u00
Restaurant Den Otter
Bunt 35
9220 Hamme
Tel:052/47 78 33
Fax:052/47 71 05
denotter@pandora.be