Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2018

Haring op de grill:

vrijdag 27 juli vanaf 18u

vrijdag 24 augustus vanaf 18

gelieve tijdig te reserveren !!!

Sinterklaasbuffet met bezoek van de Sint:

zondag 18 november

zondag 25 november

Gelieve tijdig te reserveren !!!

 

Valentijnsmenu 2018

 

Aperitief van de geliefden

&§&§&

Verleidelijk tafereel van kreeft en St-Jacobsnootjes

&§&§&

Krokante zeebaarsfilet—fijne groentjes

&§&§&

Verfrissing van het huis

&§&§&

Kalfsfilet—winterrijkdom—rode wijnsaus

&§&§&

Apotheose van de liefde

&§&§&

Koffie en versnaperingen

menu zonder dranken 54.00€ menu apero en koffie 60.00€ menu apero, koffie en wijnen 77.00€

 

Vanaf 10 februari tot en met 18 februar

 

Dineren met meer

Menu 1 à 35.00 €/pers:

Tomatensoepje

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

Of

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 35.00 €/pers:

Groentesoep

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

Of

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 38.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

Of

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 38.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

Of

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 41.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 41.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit1

Menu 7 à 44.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak met zijn salade

Of

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 44.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

Of

Rundsteak met zijn salade

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 46.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanillesaus en karamel

Menu 10 à 46.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 51.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Tomatensoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 51.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Courgettesoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 56.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Rijkelijke groentesoep

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 56.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Champignonroomsoepje

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 22.00€

Kaaskroketje (6.00€)

~~~~

Tomatensoep (3.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (7.20€)

Of

Vol au vent met frietjes (7.50€)

~~~~

Kinderijsje (3.95€)

 

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.9.00

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

NEEMT U HETZELFDE MENU VOOR HET HELE GEZELSCHAP DAN GEVEN WE U EEN KORTING VAN 3.00€/PERS

Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel

KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Kirr, glas witte of rode wijn met hapjes /tas koffie :7.50 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 13.50€/pers.

Formule 3: Kirr, glas witte of rode wijn met hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 20.00 €/pers.

Prijzen geldig tot 30/06/17. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Fax:052/47 71 05

Email: denotter@pandora.be

Traiteurdienst

Koude hapjes:

-Italiaanse ham met meloen                      1.00€

-Glaasje mousse van zalm                         1.25€

-Kerstomaatje met grijze garnaal              1.25€

-Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas    1.25€

-Oester “Creuzes”                                      2.00€

-mini sandwich met gerookte zalm             1,50€

-Ganzeleverpastei met frambozencreme   2.00€

-Everzwijnpaté met vijgenconfijt               1.25€

-Ardeense pastei-peperkoek-appel           1.50€

-Spiesje van vijg-gerookte eendenfilet      1.80€

-Tartaar van avocado en grijze garnaal     1.80€

-Blini met zalmmousse                              1.25€

 

 Warme hapjes:

-Worstenbroodje                                       1.25€

-Scampi met Italiaanse kruiden                 1.50€

-Spiesje van gemarineerde kipfilet            1.60€

-Zeebaarsfilet met spinazie                       1.80€

-Mini bruschetta                                        1.65€

-Mini-hamburger                                      1.85€

-mini-bouchée met kaasvulling                 1.00€

-mini-bouchée met garnaalvulling            1.25€

-Mini-pitta-curry                                       1.75€

Voorgerechten:

Koud:
-Gerookte hertebout-wintersalade-witlofconfijt 12.00€
-Vispaté met mosterdsausje en zijn salade 11.50€
-Duo van wildpaté met vijgenconfijt 10.50€
-Halve kreeft “Belle Vue” 16.50€
-Gerookte eendenborst met honingvinaigrette 11.00€
-Cocktail van Oostendse garnalen 8.50€
-Italiaanse ham met witlof 10.00€
-Noors gerookte schotel 11.00€
-Gerookte zalm met tartaar 10.00€
-Ganzelever met rabarberconfijt
Warm:
-Wildstoofpotje met zilveruitjes 10.00€
-Scampi’s met Italiaans kruidenboeket 11.00€
-Scampi’s met looksausje 10.00€
-Schartongrolletjes met preisaus 9.00€
-Koninginnehapje 7.50€
-zalmfilet met spinazie 10.00€
-Oostends vispannetje(schartongrol,kabeljauw,
zalm en grijze garnaal 11.00€
-Pladijsfilet-wortelpuree-witte wijnsaus 9.50€
-Bosduiffilet met knolselder en rode wijnsaus 10.00€

Soepen:

-Tomatensoep                                                     3.25/l

-Pompoensoep                                                    3.25/l

-Kippenroomsoep                                                3.25/l

-Aspergeroomsoep                                              3.25/l

-Kreeftensoep                                                      3.75/l

 

Hoofdgerechten:

 

-Scampi (12 st) met Italiaans kruidenboeket     17.50€

-Scampi (12 st) met currysaus                        17.00€

-Schartongrolletjes met witte wijnsaus en          grijze garnaal                                       16.50€

-Schartongrolletjes met prei                            15.50€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips      18.00€

-Oostendse visrijkdom met kreeftensaus       19.50€

-Zeebaarsfilet met beukenzwam en witlof           17.50€

 

 

 

-Hertenfilet met witlof, appeltje en

                                       veenbessen            20.50€

-Everzwijnfilet met wortelpuree, oesterzwam en

                             Brusselse spruitjes            20.50€

-Hert ragout met champignong,

                      zilveruitjes en spekjes           17.00€

-Varkenshaasje met groentetuiltje                15.00€

-Hertenkroon met witlof en bos champ.      21.50€

-Kalkoengebraad met groentjes                    13.50€

-Eendenborst met portosaus                         17.00€

-Hazenrugfilet met boschampignons en          Fine champagne saus                      18.50€

-Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes          en boontjes                                     18.00€

-Kalfsfilet met kruidige tomaat, dragonsaus          en fijne boontjes                             19.50€

-Parelhoenfilet-boontjes-witlof-tomaat    17.50€ 

 

 

Desserten:

-Appelstrudel met fruitgarnituur 5.50€
-Chocomousse 4.00€
-Kaasbord 8.00€
-Kerststronk 5.50€
-Dessertbord: chocomousse, bavarois, mini-eclair, roomsoesje 8.00€
-Verse fruitsla 5.50€
-Tiramisugebakje 5.50€
-Bavarois met fruit 5.50€
-Chocoladeboon met hazelnootkern 5.50€
-Karamel-zandgebak 5.50€
-Baccarakrokantje met karamel 5.00€
-Assortiment Mignardises (4st/pers.) 7.30€

On

Standaard koud buffet: 22.50€/pers

Vis & vlees:

-gerookte zalm                       -hespenrolletjes

-gekookte zalm                      -Italiaanse ham

-gerookte forelfilet                 -gerookte kipfilet

-tomaat garnaal                      -kruidige

-scampi & rivierkreeftjes     - kippenbouten

-gevulde eitjes                        -wit&rood gebraad

 

 

Koud buffet: 26.00€/pers

Standaard koud buffet met extra:

-gerookte heilbot

-gerookte makreelfilet

-kalkoengebraad

-gekookte schartongrolletjes

-Ardeense paté

Alle buffetten worden geserveerd met:

Groentjes:

-gemengde sla                        -paprikaringen

-wortelsla                               -radijsjes   

-tomatensla                           -komkommersla

-koolsla                                  -aardappelsla      

-verse broodjes                      -pastasalade

 

Sauzen:

-mayonaise                             -tartaar

-cocktail                                 -looksausje

 

ze buffetten:

Alle buffetten worden geserveerd met:

Groentjes: Sauzen:
Gemengde sla Mayonaise
Wortelsla Cocktail
Tomatensla Tartaar
Koolsla Looksausje
Verse broodjes  
Paprikaringen  
Radijsjes  
Komkommersla  
Aardappelsla  
Pastasalade  

KINDEREN TOT 12 JAAR ETEN AAN HALE PRIJS

Andere gerechten en/of menu’s zijn eventueel mogelijk na afspraak.

Buffetten zijn te bestellen vanaf 4 personen.

Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00 uur waarvoor dank.

 Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.
Tel:052/47 78 33
  Email: denotter@pandora.be

Iedere maand anders

Wandelaarsmenu

Juni

 

Gerookte Noorse schotel

&§&§&

Kalkoenbrochette—Provençaalse groentjes

Of

Visbrochette—tartaar—salade

&§&§&

Verse fruitsla—vanille-ijs

 

35.00€

 

Junimenu

 

1/2 babykreeft—curryvinaigrette

&§&§&

Aspergeroomsoepje

&§&§&

Sorbet of jenevertje

&§&§&

Babykreeft—fijne groentjes

Of

Parelhoenfilet—asperges—fijne boontjes

&§&§&

Gerijpte kazen

Of

Aardbeiensorbet—chocoladegarnituur

 

55.00€

Wijnen inbegrepen 73.00€

 

Van de chef

Toppers van de chef

Voorgerechten:

Asperges Vaamse wijze 13.00€

Vlaamse wijze & beenham 14.00€

Asperges gerookte zalm 15.00€

Hoofdgerechten:

Gebakken zeetong 28.00€

Gegrilde Filet Pur kruidenboter 28.50€

Asperges Vlaamse wijze 20.00€

Vlaamse wijze & beenham 21.00€

Asperges gerookte zalm 22.00€

 

Zomerse wijntjes

Vallevo Trebbiano (wit) 22.50€
Vallevo Montepulciano ( rood) 22.50€

 

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur

Noors gerookte schotel

carpaccio van tonijn met parmezaan

 Italiaanse ham met meloen
Salade met kruidige scampi (6 st )

Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Paling met fijne groentjes en roomsoepje
Zalmfilet met groen aspergetips
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes met prei en grijze garnaaltjes
Steak met zijn salade
parelhoenfilet met Provençaalse groenten
suppl. groene pepersaus
suppl champignonsaus
Varkenshaasje met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Tomatensoep met broodjes
Croque Monsieur
Croque Hawaï
Croque Bolognaise
Spaghetti bolognaise
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Vol au vent

Salades:
Salade “Den Otter”
Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm en garnalen

salade gerookte kip en vers fruit

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje
Tomatensoepje

Hoofdgerechten:
Kleine spaghetti
Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes
Fishsticks met frietjes
Vol au vent

kipfilet met appelmoes

kinderstoofvlees
Suppl. Appelmoes

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze snacks en desserten.

  • Nieuwsbrief