Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2019

 

 

Haring op de grill:

vrijdag 18 oktober 2019

gelieve tijdig te reserveren !!!

 

Sinterklaasbuffet met bezoek van de Sint:

zondag 24 november 2019

zondag 1 december 2019

Gelieve tijdig te reserveren !!!

Valentijnsmenu 2020

Aperitief van de geliefden
&§&§&
St-Jacobsnootjes—pastinaak—
gedroogde Proscuitto
&§&§&
Skreihaasje—fijne groentjes
&§&§&
Verfrissing van het huis
&§&§&
Kalfskroon—winterrijkdom -
Rode wijnsaus
&§&§&
Zoete Valentijns afsluiter
&§&§&
Koffie en versnaperingen

Prijs: 59€

Vanaf 14 februari tot en met 16 februari

 

Dineren met meer

Menu 1 à 37.00 €/pers:

Tomatensoepje

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

Of

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 37.00 €/pers:

Groentesoep

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

Of

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 41.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

Of

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 41.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

Of

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 43.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 43.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit1

Menu 7 à 47.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak met zijn salade

Of

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 47.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

Of

Rundsteak met zijn salade

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 48.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanillesaus en karamel

Menu 10 à 48.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 53.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Tomatensoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 53.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Courgettesoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 58.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Rijkelijke groentesoep

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 58.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Champignonroomsoepje

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 20.50€

Kaaskroketje (6.00€)

~~~~

Tomatensoep (3.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (7.20€)

Of

Vol au vent met frietjes (7.50€)

~~~~

Kinderijsje (3.95€)

 

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.9.00

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

NEEMT U HETZELFDE MENU VOOR HET HELE GEZELSCHAP DAN GEVEN WE U EEN KORTING VAN 3.00€/PERS

Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel

KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN

DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes /tas koffie :8.00 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 14.00€/pers.

Formule 3: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 20.00 €/pers.

Prijzen geldig tot 30/06/20. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Email: denotter@pandora.be

Traiteurdienst

Koude hapjes:

-Italiaanse ham met meloen                                1.50€ 

-Glaasje mousse van zalm                                    1.70€

-Kerstomaatje met grijze garnaal                       1.70€

-Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas          1.60€

-ganzenleverpastei met frambozencrème       2.20€

-wildpaté met vijgenconfijt                                1.70€

-Spiesje van vijg-gerookte eendefilet               2.00€

  

Warme hapjes:

-Worstenbroodje                                                   1.80€

-Scampi met Italiaanse kruiden                         1.80€

-Spiesje van gemarineerde kipfilet                    1.90€

-Zeebaarsfilet met spinazie                                 1.90€

-Mini-bouchée met kaasvulling                         1.20€

-Mini-bouchée met garnaalvulling                    1.40€

 

Voorgerechten:

Koud:

-Duo van wildpaté met vijgenconfijt                      12.00€

-Halve kreeft “Belle Vue”                                          20.00€

-Gerookte eendenborst met honingvinaigrette   13.00€

-Cocktail van scampi                                                12.00€

-Italiaanse ham met witlof                                      11.00€

-Noors gerookte schotel                                          13.00€

-Gerookte zalm met tartaar                                    13.00€

-Ganzenlever-vijgenconfijt                                     17.00€

Warm:

-Wildstoofpotje met zilveruitjes                                                                  14.00€

-Scampi’s met Italiaans kruidenboeket                                                     12.50€

-Schartongrolletjes met preisaus                                                                11.00€

-Koninginnehapje                                                                                          11.00€

-zalmfilet met spinazie, beukenzwam                                                        12.00€

-Oostends vispannetje(schartongrol, kabeljauw, zalm en scampi)     15.00€

-Pladijsfilet-wortelpuree-witte wijnsaus                                                  12.00€

 

 

Soepen:

-Tomatensoep                                      5.00/l

-Kippenroomsoep                               5.00/l

-Aspergeroomsoep                             5.00/l

-Kreeftensoep                                     6.00/l

-Preisoep                                             5.00/l

 

 

 

 

Hoofdgerechten:

Hoofdgerechten:

-Scampi (12 st) met Italiaans kruidenboeket                  19.00€

-Scampi (12 st) met currysaus                                            19.00€

-Schartongrolletjes met prei                                               18.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips                      21.00€

-Oostendse visrijkdom met kreeftensaus                        23.00€

-Zeebaarsfilets-beukenzwam-witlof                                20.00€

-Paling in ‘t groen                                                               23.00€

 

Veggie hoofdgerechten:

-Pasteitje met bospaddenstoelen                     18.00€

-Vegetarische groenten lasagne                      17.00€

 

 

Kinderen hoofdgerechten:

-Scampi Italiaans kruidenboeket 6                       10.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips           11.00€

-Vol-au-vent                                                                9.00€

-Parelhoenfilet– boontjes-witlof-tomaat             10.00€

-Varkenshaasje met groententuiltje                       9.50€

Hoofdgerechten worden geserveerd met kroketten, amandelbolletjes, Hertoginne-aardappelen of  gegratineerde aardappelen.

 

 

 

-Hertenfilet met witlof, appeltje en veenbessen                   23.00€

-Hert ragout met champignong, zilveruitjes en spekjes     19.00€

-Varkenshaasje met groentetuiltje                                          17.50€

-Hertenkroon met witlof en boschamp.                                 23.50€

-Kalkoengebraad met groentjes                                               17.00€

-Eendenborst met portosaus                                                    19.50€

-Hazenrugfilet met boschampignons en
Fine champagne saus                                                        20.00€

-Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes en boontjes             20.00€

-Kalfsfilet met kruidige tomaat, dragonsaus en boontjes              21.50€

-Parelhoenfilet-boontjes-witlof-tomaat                                             19.50€

 

 

Desserten:

-Dessertbord: chocomousse, bavarois, vers fruit,
roomsoesje, appelstrudel                                                  10.00€

-Assortiment Mignardises (4st/pers.)                                        8.00€

-Buchette                                                                                           6.00€

smaken: -framboos-mango

                                -duo chocolade

-gebakje gevulde slee    2 personen                                                                4.50€/ 2 pers

-kerststronk te bestellen naar aantal personen                        4.25€/pers                                                                

ONZE BUFFETTEN:

 

Standaard koud buffet 19.00€/pers

Vis & vlees:

-gekookte zalm                            -hespenrolletjes

-gerookte forelfilet                      -kippenbouten

-perzik tonijnsalade                    -wit gebraad

-gevulde eitjes

 

Klassiek koud buffet: 24.50€/pers

Vis & vlees:

-gerookte zalm                                                     -hespenrolletjes

-gekookte zalm                                                     -Italiaanse ham

-gerookte forelfilet                                               -gevulde eitjes

-tomaat garnaal                                                    -kruidige kippenbouten 

-scampi & rivierkreeftjes                                                  

-perzik-tonijnsalade                                             -wit & rood gebraad

 

Luxe buffet: 28.50€/pers

Klassiek koud buffet met extra:

-gerookte heilbot

-gerookte makreelfilet

-kalkoengebraad

-gekookte schartongrolletjes

-Ardeense paté

 

Alle buffetten  worden geserveerd met:

Groentjes:

-gemengde sla                              -paprikaringen

-wortelsla                                      -radijsjes          

-tomatensla                                  -komkommersla

-knolseldersla                             -aardappelsla

-verse broodjes                           -pastasalade

 

Sauzen:

-mayonaise    -tartaar     -cocktail

 

 

 

 

 

 

Andere gerechten en/of menu’s zijn eventueel mogelijk na afspraak.

Buffetten zijn te bestellen vanaf 2 personen.

Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00 uur waarvoor dank.

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.
Tel:052/47 78 33
Email: denotter@pandora.be

Iedere maand anders

onze traiteurfolder voor de feestdagen staat online.

kiezen maar en tijdig bestellen!!

Van de chef

Toppers van de chef

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur
Italiaanse ham met witlofsalade
Salade met kruidige scampi (6 st )

Soep van de maand
Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Zalmfilet met boschampignons
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes met prei

Steak met zijn salade
Parelhoenfilet salade
Varkenshaasje met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Soep van de maand
Croque Monsieur
Croque Hawaï
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Vol au vent

Salades:

Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm en garnalen
Salade kibbeling

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje
Tomatensoepje

Hoofdgerechten:

Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes

Chicken fingers met frietjes
Fishsticks met frietjes
Vol au vent

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze snacks en desserten.

  • Nieuwsbrief

    Openingsuren

    Maandag: gesloten
    Dinsdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Woensdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Donderdag: gesloten
    Vrijdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Zaterdag: 11u45 tot 23:00 keuken tot 20u30
    Zondag: 11u45 tot 21:00 keuken tot 20u00