Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2017

Haring op de grill:

vrijdag 10 maart

vrijdag 28 juli

vrijdag 25 augustus

vrijdag 20 oktober

Paasbuffet met bezoek van de paashaas:

zondag 16 april

Sinterklaasbuffet met bezoek van de Sint:

zondag 19 november

zondag 26 november

ANDERE ACTIVITEITEN WORDEN NOG MEEGEDEELD.

 

Dineren met meer

Menu 1 à 35.00 €/pers:

Tomatensoepje

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

Of

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 35.00 €/pers:

Groentesoep

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

Of

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 38.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

Of

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 38.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

Of

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 41.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 41.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit1

Menu 7 à 44.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak met zijn salade

Of

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 44.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

Of

Rundsteak met zijn salade

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 46.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanillesaus en karamel

Menu 10 à 46.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 51.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Tomatensoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 51.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Courgettesoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 56.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Rijkelijke groentesoep

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 56.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Champignonroomsoepje

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 22.00€

Kaaskroketje (6.00€)

~~~~

Tomatensoep (3.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (7.20€)

Of

Vol au vent met frietjes (7.50€)

~~~~

Kinderijsje (3.95€)

 

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.9.00

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

NEEMT U HETZELFDE MENU VOOR HET HELE GEZELSCHAP DAN GEVEN WE U EEN KORTING VAN 3.00€/PERS

Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel

KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Kirr, glas witte of rode wijn met hapjes /tas koffie :7.50 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 13.50€/pers.

Formule 3: Kirr, glas witte of rode wijn met hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 20.00 €/pers.

Prijzen geldig tot 30/06/17. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Fax:052/47 71 05

Email: denotter@pandora.be

Traiteurdienst

Aperitiefhapjes:

Koude hapjes:

Italiaanse ham met meloen  
Glaasje mousse van zalm  
Kerstomaatje met grijze garnaal  
Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas  
Zeeuwse mosseltjes met parikadressing (2 stuks)  
Oesters 'Creuzes"  
Mini sandwiches met gerookte zalm  
Ganzeleverpastei met frambozezencreme  
Everzwijnenpaté met vijgenconfijt  

 
Warme hapjes:

Worstenbroodje  
Scampi met Italiaanse kruiden  
Spiesje van gemarineerde kipfilet  
Zeebaarsfilet met spinazie  
Mini-bruschetta  
Mini-hamburger  
Mini bouchée met kaasvulling  
Mini bouchée met garnaalvulling  

Voorgerechten:

Koud:

Duo van wildpaté met vijgenconfijt  
Vispaté met mosterdsausje en zijn salade  
Halve kreeft "Belle Vue"  
Gerookte eendenborst met honingvinaigrette  
Cocktail van Oostendse garnalen  
Italiaanse ham met witlof  
Noors gerookte schotel  
Gerookte zalm met tartaar  

 
Warm:

Wildstoofpotje met zilveruitjes  
Scampi's met Italiaanse kruidenboeket  
Scampi's met looksausje  
Koninginnenhapje  
Schartongrolletjes met preisaus  
Zalmfilet met spinazie  
Oostends vispannete (schartong, kabeljauw, zalm en grijze garnalen)  

Soepen:

Tomatensoep  
Pompoensoep  
Kippenroomsoep  
Aspergeroomsoep  
Kreeftensoep  

Hoofdgerechten:

Scampi (12 stuks) met Italiaanse kruidenboeket  
Scampi (12 stuks) met currysaus  
Schartongrolletjes met witte wijnsaus en grijze garnalen  
Schartongrolletjes met prei  
Kabeljauwhaasje met groene aspergetips  
Oostendse visrijkdom met kreeftensaus  
Hertenfilet met witlof, appeltje en veenbessen  
Everzwijnfilet met wortelpuree, oesterzwam en Brusselse spruitjes  
Hertragout met champignon, zilveruitjes en spekjes  
Varkenshaasje met groentetuiltje  
Hertenkroon met witlof en boschampignons  
Kalkoengebraad met groentjes  
Eendenborst met portosaus  
Hazenrugfilet met boschampignons en fine champagne saus  
Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes en boontjes  
Kalfsfilet met kruidige tomaat, dragonsaus en fijne boontjes  

Hoofdgerechten worden geserveerd met kroketten, amandelbolletjes, Hertoginne-aardappelen of gegratineerde aardappelen.

Desserten:

Appelstrudel met fruitgarnituur  
Chocomousse  
Kaasbord  
Kerststronk  
Dessertbord: Chocomousse, bavarois, vers fruit, roomsoesje, appelstrudel  
Verse fruitsla  
Tiramisugebakje  
Bavarois met fruit  

Onze buffetten:

Standaard koud buffet:

Gerookte zalm Gekookte zalm
Gerookte forelfilet Tomaat garnaal
Scampi & rivierkkreeftjes Kruidige kippenbouten
Gevulde eitjes Wit & rood gebraad
Hespenrolletjes Italiaanse ham
Gerookte kipfilet  

Koud buffet:

standaard koud buffet met extra:

Gerookte heilbot - Gerookte makreelfilet - Kalkoengebraad - Gekookte schartongrolletjes - Ardeense paté

Alle buffetten worden geserveerd met:

Groentjes: Sauzen:
Gemengde sla Mayonaise
Wortelsla Cocktail
Tomatensla Tartaar
Koolsla Looksausje
Verse broodjes  
Paprikaringen  
Radijsjes  
Komkommersla  
Aardappelsla  
Pastasalade  

KINDEREN TOT 12 JAAR ETEN AAN HALE PRIJS

Andere gerechten en/of menu’s zijn eventueel mogelijk na afspraak.

Buffetten zijn te bestellen vanaf 4 personen.

Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00 uur waarvoor dank.

 Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.
Tel:052/47 78 33
  Email: denotter@pandora.be

Iedere maand anders

Wandelaarsmenu

              Augustus

 

Garnaalkroketten

&§&§&

Rundsbrochette met Provençaalse saus

Of

Zeebaarsfilet tomatenblokjes en mosseltjes

&§&§&

Appelstrudel

 

34.00€

 

Augustusmenu

 

Zeeuwse mosseltjes met sjalot & bieslook

&§&§&

 

Courgetteroomsoep

&§&§&

 

Sorbet of jenevertje

&§&§&

 

Gebakken paling met tartaar

Of

Varkenshaasje met zomerse groentjes

&§&§&

 

Kaasbord met zijn garnituur

Of

Sorbetpalet met fruit

54.00€

Wijnen inbegrepen 72.00€

 

 

Van de chef

TOPPERS VAN DE CHEF

 

Côte à l’os “Piemontese Fassona”

       Gegrild kruidenboter per 2 pers   56.00€

 

MOSSELEN

        Natuur  23.00€

       Witte wijn  24.00€

       Look/room  25.00€

       Provençale   25.00€

 

Cava Rosé CHANTECLERC 0%      24.00€

Glas           6.00€

 

Chat. Du Galoupet Rosé Cru Classé       31.00€

 NIEUW!

COCKTAILS  MOCKTAILS

Sangria wit & rood        7.00€

Kindersangria        4.00€

 

Alcoholvrije cocktails

Uitgebreid assortiment gins

 

 

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur

Noors gerookte schotel

carpaccio van tonijn met parmezaan

 Italiaanse ham met meloen
Salade met kruidige scampi (6 st )

Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Paling met fijne groentjes en roomsoepje
Zalmfilet met groen aspergetips
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes met prei en grijze garnaaltjes
Steak met zijn salade
parelhoenfilet met Provençaalse groenten
suppl. groene pepersaus
suppl champignonsaus
Varkenshaasje met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Tomatensoep met broodjes
Croque Monsieur
Croque Hawaï
Croque Bolognaise
Spaghetti bolognaise
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Vol au vent

Salades:
Salade “Den Otter”
Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm en garnalen

salade gerookte kip en vers fruit

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje
Tomatensoepje

Hoofdgerechten:
Kleine spaghetti
Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes
Fishsticks met frietjes
Vol au vent

kipfilet met appelmoes

kinderstoofvlees
Suppl. Appelmoes

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze snacks en desserten.

  • Nieuwsbrief