Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2019

 

 

Haring op de grill:

vrijdag 18 oktober 2019

gelieve tijdig te reserveren !!!

 

Sinterklaasbuffet met bezoek van de Sint:

zondag 24 november 2019

zondag 1 december 2019

Gelieve tijdig te reserveren !!!

Valentijnsmenu 2020

Aperitief van de geliefden
&§&§&
St-Jacobsnootjes—pastinaak—
gedroogde Proscuitto
&§&§&
Skreihaasje—fijne groentjes
&§&§&
Verfrissing van het huis
&§&§&
Kalfskroon—winterrijkdom -
Rode wijnsaus
&§&§&
Zoete Valentijns afsluiter
&§&§&
Koffie en versnaperingen

Prijs: 59€

Vanaf 14 februari tot en met 16 februari

 

Dineren met meer

Menu 1 à 37.00 €/pers:

Tomatensoepje

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

Of

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 37.00 €/pers:

Groentesoep

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

Of

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 41.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

Of

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 41.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

Of

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 43.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 43.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit1

Menu 7 à 47.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak met zijn salade

Of

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 47.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

Of

Rundsteak met zijn salade

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 48.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanillesaus en karamel

Menu 10 à 48.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 53.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Tomatensoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 53.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Courgettesoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 58.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Rijkelijke groentesoep

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 58.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Champignonroomsoepje

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 20.50€

Kaaskroketje (6.00€)

~~~~

Tomatensoep (3.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (7.20€)

Of

Vol au vent met frietjes (7.50€)

~~~~

Kinderijsje (3.95€)

 

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.9.00

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

NEEMT U HETZELFDE MENU VOOR HET HELE GEZELSCHAP DAN GEVEN WE U EEN KORTING VAN 3.00€/PERS

Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel

KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN

DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes /tas koffie :8.00 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 14.00€/pers.

Formule 3: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 20.00 €/pers.

Prijzen geldig tot 30/06/20. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Email: denotter@pandora.be

Traiteurdienst

Traiteur Pasen 2021

Voorgerechten:

- Paling in ‘t groen                                                                 15.00€
- Scampi Italiaans kruidenbouquet (6 stuks)                  12.50€
- Rundscarpaccio—parmezaan                                           12.50€
- Lentesalade—gerookte zalm—asperges                          12.50€
- Kaas- & garnaalkroket—slaatje                                        10.00€

 

Hoofdgerechten:

- Paling in ‘t groen                                                               22.00€
- Scampi Italiaans kruidenbouquet (12 stuks)              18.00€
- Visrijkdom                                                                         22.00€
(kabeljauw, zalm, schartongrol, scampi)
- Kabeljauwhaasje—groene aspergetips– witte wijn  22.00€
- Kalfskroon—asperges—jonge worteltjes                    20.00€
- Parelhoen—asperges—boontjes—dragon                  16.00€

Hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, kroketten, krieltjes of puree.

 

Koud buffet:          25€/persoon

- gerookte zalm                          - kippenbouten
- gerookte forelfilets                 - hespenrolletjes
- gerookte makreelfilets           - gerookte ham
- gekookte zalm                          - wit gebraad
- scampi                             - gevulde eitjes
- tomaat garnaal

Saladbar:
- aardappelsla - tomatensla
- komkommer - wortelen
- knolselder - radijzen
- paprika - brood

Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar

Desserten

- Appeltaart 6.00€
- Macaron (caramel of chocolade) 7.00€
- Assortiment mignardises 8.00€
- Dessertenbord 9.00€

 

 

 

 

Iedere maand anders

Traiteur Pasen 2021

Voorgerechten:

- Paling in ‘t groen                                                                  15.00€
- Scampi Italiaans kruidenbouquet (6 stuks)                   12.50€
- Rundscarpaccio—parmezaan                                            12.50€
- Lentesalade—gerookte zalm—asperges                           12.50€
- Kaas- & garnaalkroket—slaatje                                         10.00€

 

Hoofdgerechten:

- Paling in ‘t groen                                                                 22.00€
- Scampi Italiaans kruidenbouquet (12 stuks)                18.00€
- Visrijkdom                                                                           22.00€
(kabeljauw, zalm, schartongrol, scampi)
- Kabeljauwhaasje—groene aspergetips– witte wijn    22.00€
- Kalfskroon—asperges—jonge worteltjes                      20.00€
- Parelhoen—asperges—boontjes—dragon                    16.00€

Hoofdgerechten worden geserveerd met frieten, kroketten, krieltjes of puree.

 

Te bestellen tot woensdag 31/03 om 18u.

afhalen op vrijdag 2/04 of zaterdag 3/04 tussen 16u en 18u.

zondag 4/04 afhalen tussen 11u en 12u.

 

 

 

Koud buffet: 25€/persoon

- gerookte zalm - kippenbouten
- gerookte forelfilets - hespenrolletjes
- gerookte makreelfilets - gerookte ham
- gekookte zalm - wit gebraad
- scampi - gevulde eitjes
- tomaat garnaal
Saladbar:
- aardappelsla - tomatensla
- komkommer - wortelen
- knolselder - radijzen
- paprika - brood
Sauzen: mayonaise, cocktail, tartaar

Desserten:

- Appeltaart 6.00€
- Macaron (caramel of chocolade) 7.00€
- Assortiment mignardises 8.00€
- Dessertenbord 9.00€

TIJDIG BESTELLEN IS DE BOODSCHAP!

Van de chef

Toppers van de chef

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur
Italiaanse ham met witlofsalade
Salade met kruidige scampi (6 st )

Soep van de maand
Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Zalmfilet met boschampignons
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes met prei

Steak met zijn salade
Parelhoenfilet salade
Varkenshaasje met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Soep van de maand
Croque Monsieur
Croque Hawaï
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Vol au vent

Salades:

Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm en garnalen
Salade kibbeling

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje
Tomatensoepje

Hoofdgerechten:

Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes

Chicken fingers met frietjes
Fishsticks met frietjes
Vol au vent

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze snacks en desserten.

  • Nieuwsbrief

    Openingsuren

    Maandag: gesloten
    Dinsdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Woensdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Donderdag: gesloten
    Vrijdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Zaterdag: 11u45 tot 23:00 keuken tot 20u30
    Zondag: 11u45 tot 21:00 keuken tot 20u00