Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2023

 

 

sint buffet

zondag 26/11/23

tijdig reserveren!

 

Dineren met meer

Menu 1 à 39.00 €/pers:

Soep van de maand

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 40.00 €/pers:

Soep van de maand

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 44.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 44.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 46.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 46.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit

Menu 7 à 52.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak "Blonde d'Aquitaine" met zijn salade

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 52.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 52.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanille-ijs en karamel

Menu 10 à 52.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 55.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Soep van de maand

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 55.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Soep van de maand

~~~~

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 65.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Soep van de maand

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 65.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Soep van de maand

~~~~

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 24.00€

Kaaskroketje (7.50€)

~~~~

Tomatensoep (5.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (9.0€)

Of

Vol au vent met frietjes (11.00€)

~~~~

Kinderijsje (6.00€)

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

 

 

KEUZE MENU DIENT 14 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN.

DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Glas cava of glas witte of rode wijn met 2 hapjes /tas koffie :10.00 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met 2 hapjes en koffie à volenté met versnaperingen : 17.00€/pers.

Formule 3: Glas cava of glas witte of rode wijn met 2 hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 25.00 €/pers.

Formule 4: 3 frisdrank of bieren bij de maaltijd 10.00€.

4 frisdrank of bieren bij maaltijd 13.00€.

frisdranken: cola - fanta - sprite - ice tea - water.

bieren: pils - leffe - hoegaarden - vedett.

de dranken moeten tijdens de maaltijd verbruikt worden.

 

Prijzen geldig tot 30/06/24. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Email: denotter@telenet.be

Traiteurdienst

Traiteur

Bestel tijdig voor de feestdagen

Niet gevonden wat u zocht,

vraag ernaar.

 

Aperitiefhapjes:

Koude hapjes:

-Glaasje mousse van zalm                          2.50€

-Kerstomaatje met grijze garnaal               2.50€

-Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas     2.00€

-ganzenleverpastei met frambozencrème  3.00€

-wildpaté met vijgenkonfijt                         2.50€

-oesters platte Zeeuwse 000                       3.50€/stuk

 

Warme hapjes:

-Worstenbroodje                                          2.50€

-Scampi met Italiaanse kruiden                  2.50€

-Spiesje van gemarineerde kipfilet             2.50€

-Mini-bouchée met kaasvulling                  1.80€

-Mini-bouchée met garnaalvulling              2.20€

 

 

Soepen 1/2 l / pers :

-Tomatensoep                                              9.00/l

-Kippenroomsoep                                       9.00/l

-Aspergeroomsoep                                      9.00/l

-Kreeftensoep                                              12.00/l

 

 

 Voorgerechten:

Koud:

-Duo van wildpaté met vijgen konfijt          18.00€

-Halve kreeft “Belle Vue”                              27.00€

-Gerookte eendenborst met honingvinaigrette              18.00€

-Cocktail van scampi                                   17.00€

-Italiaanse ham met witlof                          17.00€

-Gerookte zalm met tartaar                        18.00€

 

Warm:

-Wildstoofpotje met zilveruitjes                  18.00€

-Scampi’s met Italiaans kruidenboeket       17.00€

-Schartongrolletjes met preisaus                16.00€

-zalmfilet met spinazie, beukenzwam        18.00€

-Oostends vispannetje(schartongrol,

kabeljauw, zalm en scampi)                        19.00€

 

Hoofdgerechten:

-Scampi (12 st) met Italiaans kruidenboeket    25 .00€

-Schartongrolletjes met prei                               23.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips       27.00€

-Oostendse visrijkdom met kreeftensaus         28.00€

-Paling in ‘t groen                                              29.00€

 

-Hertenfilet met witlof, appeltje en veenbessen              29.00€

-Hert ragout met champignong, zilveruitjes en spekjes               24.00€

-Varkensmedaillon met groentetuiltje                   23.00€

-Kalkoengebraad met groentjes                       23.00€

-Eendenborst met portosaus                           25.00€

-Hazenrugfilet met boschampignons en Fine champagne saus        28.00€

-Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes en boontjes                  25.00€

 

Veggie hoofdgerechten:

-Pasteitje met bospaddestoelen                  24.00€

-Vegetarische groentenlasagne                   20.00€

 

Kinderen hoofdgerechten:

-Scampi Italiaans kruidenboeket 6             15.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips 16.00€

-Vol-au-vent                                                      10.00€

-Varkensmedaillon met groententuiltje            13.00€

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met kroketten, amandelbolletjes, Hertoginnen-aardappelen of gegratineerde aardappelen.

 

 

 

ONZE BUFFETTEN:

 

Klassiek koud buffet: 34.00€/pers

Vis & vlees:

-gerookte zalm                        -hespenrolletjes

-gekookte zalm                       -Italiaanse ham

-gerookte forelfilet                  -gevulde eitjes

-tomaat garnaal                       -kruidige

-scampi                                     - kippenbouten

-perzik-tonijnsalade                -wit & rood gebraad

 

Luxe buffet: 42.00€/pers

Klassiek koud buffet met extra:

-gerookte heilbot

-gerookte makreelfilet

-kalkoengebraad

-gekookte schartongrolletjes

-Ardeense paté

 

Alle buffetten  worden geserveerd met:

Groentjes:

-gemengde sla                         -paprikaringen

-wortelsla                                 -radijsjes

-tomatensla                              -komkommersla

-knolseldersla                          -aardappelsla

-verse broodjes                        -pastasalade

 

Sauzen:

-mayonaise                              -tartaar

-cocktail

 

 

 Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00uur waarvoor dank.

 

          Prijzen geldig tot 31/01/2023

         

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

         

          Tel:052/47 78 33

          Email: denotter@telenet.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere maand anders

SPECIAL DEAL  april

Kaas- en garnaalkroketje - salade

of

Zalm - dille kroketjes - lenteslaatje

of

Komkommersoep

~~~~

Steak peper- of champignonsaus - slaatje - frietjes

of

Schelvishaasje - aspergetips - tomaatjes - puree

of

T- Bone " Duroc de Batelle" - slaatje - frietjes

~~~~

Dame Blanche

of

Fantasie van choclade

39.00€

MENU ENKEL PER TAFEL TE NEMEN!

Geen aanpassingen mogelijk!

 

Haring op de grill!

 

2 haringen - slaatje - brood

aardappel in de schil - ajuinsaus - kruidenboter

20€/pers

vrijdag 26 april vanaf 18u30

vrijdag 21 juni vanaf 18u30

gelieve tijdig te reserveren!

 

Van de chef

Toppers van de chef

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur
Italiaanse ham witlof
Salade met kruidige scampi (6 st )

Ardeense paté uienconfijt

Soep van de maand
Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes boschampignons

Steak met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Soep van de maand
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten

vol au vent

Salades:

Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm
Salade kibbeling

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje

Hoofdgerechten:

Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes

Chicken fingers met frietjes
Fishsticks met frietjes

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze desserten.

  • Nieuwsbrief

    Openingsuren

    Maandag: gesloten
    Dinsdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Woensdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Donderdag: gesloten
    Vrijdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Zaterdag: 11u45 tot 23:00 keuken tot 20u30
    Zondag: 11u45 tot 21:00 keuken tot 20u00