Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2019

 

 

Haring op de grill:

vrijdag 18 oktober 2019

gelieve tijdig te reserveren !!!

 

Sinterklaasbuffet met bezoek van de Sint:

zondag 24 november 2019

zondag 1 december 2019

Gelieve tijdig te reserveren !!!

Kerstmenu 2019

Kerstaperitief met zijn hapjes
&§&§&
St-Jacobsnootjes – ganzenlever – hazenpastei ¬- wintersalade
&§&§&
Kabeljauwhaasje – knolselder - bospaddestoelen
&§&§&
Verfrissing van het huis
&§&§&
Hertenfilet – spruitjes - witlof – appeltje- veenbessen
amandelbolletjes
&§&§&
Kerstverrassing
&§&§&
Koffie met versnaperingen

Kerstmenu: 69€/pers.
Kerstmenu met wijnen: 89€/pers.
Aperitief start om 19u30

Hertenfilet kan vervangen worden voor de niet-liefhebbers door kalfsfilet .
( op voorhand te bestellen )

Kinderen tot 12 j. kunnen kiezen uit kindergerechtjes.

   

 

Dineren met meer

Menu 1 à 37.00 €/pers:

Tomatensoepje

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

Of

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 37.00 €/pers:

Groentesoep

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

Of

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 41.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

Of

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 41.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

Of

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 43.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 43.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit1

Menu 7 à 47.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak met zijn salade

Of

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 47.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

Of

Rundsteak met zijn salade

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 48.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanillesaus en karamel

Menu 10 à 48.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 53.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Tomatensoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 53.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Courgettesoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 58.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Rijkelijke groentesoep

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 58.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Champignonroomsoepje

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 20.50€

Kaaskroketje (6.00€)

~~~~

Tomatensoep (3.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (7.20€)

Of

Vol au vent met frietjes (7.50€)

~~~~

Kinderijsje (3.95€)

 

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.9.00

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

NEEMT U HETZELFDE MENU VOOR HET HELE GEZELSCHAP DAN GEVEN WE U EEN KORTING VAN 3.00€/PERS

Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel

KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN

DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes /tas koffie :8.00 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 14.00€/pers.

Formule 3: Glas cava of glas witte of rode wijn met hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 20.00 €/pers.

Prijzen geldig tot 31/12/19. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Email: denotter@pandora.be

Traiteurdienst

Koude hapjes:

-Italiaanse ham met meloen 1.30€
-Glaasje mousse van zalm 1.50€
-Kerstomaatje met grijze garnaal 1.50€
-Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas 1.30€
-Oester “Creuzes” 2.00€
-ganzeleverpastei met frambozencreme 2.00€
-wildpaté met vijgenconfijt 1.50€
-Ardeense pastei-peperkoek-appel 1.50€
-Spiesje van vijg-gerookte eendefilet 1.80€
-Tartaar van avocado en grijze garnaal 1.80€
-Blini met zalmmousse 1.50€

Warme hapjes:
-Worstenbroodje 1.60€
-Scampi met Italiaanse kruiden 1.60€
-Spiesje van gemarineerde kipfilet 1.80€
-Zeebaarsfilet met spinazie 1.80€
-Mini-hamburger 1.90€
-Mini-bouchée met kaasvulling 1.00€
-Mini-bouchée met garnaalvulling 1.30€
-mini-pitta-curry 1.90€

Voorgerechten:

Koud:
-6 Oesters 11.00€
-Duo van wildpaté met vijgenconfijt 11.00€
-Halve kreeft “Belle Vue” 18.00€
-Gerookte eendenborst
met honingvinaigrette 12.00€
-Cocktail van Oostendse garnalen 10.00€
-Italiaanse ham met witlof 10.00€
-Noors gerookte schotel 12.00€
-Gerookte zalm met tartaar 11.00€
-Ganzenlever-rabarberconfijt 15.00€

Warm:
-Wildstoofpotje met zilveruitjes 12.00€
-Scampi’s met Italiaans kruidenboeket 11.50€
-Schartongrolletjes met preisaus 10.50€
-Koninginnehapje 10.00€
-zalmfilet met spinazie, beukenzwam 11.00€
-Oostends vispannetje(schartongrol,
kabeljauw, zalm en grijze garnaal 14.00€
-Pladijsfilet-wortelpuree-witte wijnsaus 11.00€
-Bosduiffilet-knolselder-rode wijnsaus 12.00€

 

 

Soepen:

-Tomatensoep 4.50/l
-Kippenroomsoep 4.50/l
-Aspergeroomsoep 4.50/l
-Kreeftensoep 4.50/l
-Preisoep 4.50/l

 

Hoofdgerechten:

-Scampi (12 st) met Italiaans kruidenboeket 18.00€
-Scampi (12 st) met currysaus 18.00€
-Schartongrolletjes met witte wijnsaus en
grijze garnaal 18.00€
-Schartongrolletjes met prei 17.00€
-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips 20.00€
-Oostendse visrijkdom met kreeftensaus 22.00€
-Zeebaarsfilets-beukenzwam-witlof 19.00€

-Hertenfilet met witlof, appeltje en
veenbessen 22.00€
-Hert ragout met champignons,
zilveruitjes en spekjes 18.50€
-Varkenshaasje met groentetuiltje 17.00€
-Hertenkroon met witlof en boschamp. 23.00€
-Kalkoengebraad met groentjes 15.50€
-Eendenborst-portosaus-witlof-bontjes-worteltjes 18.50€
-Hazenrugfilet met boschampignons en
Fine champagne saus 19.00€
-Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes
en boontjes 19.00€
-Kalfsfilet met kruidige tomaat, dragonsaus
en fijne boontjes 20.00€
-Parelhoenfilet-boontjes-witlof-tomaat 18.00€

Veggie hoofdgerechten:

-Pasteitje – boschampignons 17.00€
-Gevulde paprika – rijstsalade 16.00€
-Vegetarische groentenlasagna 16.00€

 

Kinderen hoofdgerechten:

-Scampi Italiaans kruidenboeket 6 9.00€
-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips 10.00
-Vol-au-vent 8.00€
-Parelhoenfilet– boontjes-witlof-tomaat 9.00€
-Varkenshaasje met groententuiltje 8.00€

Hoofdgerechten worden geserveerd met kroketten, amandelbolletjes, Hertoginne-aardappelen of gegratineerde aardappelen.

 

 

Desserten:

-Appelstrudel met fruitgarnituur 6.00€
-Chocomousse 5.00€
-Kaasbord 8.50€
-trio van chocolade (gebak) 8.50€
-Dessertbord: chocomousse, bavarois, vers fruit,
roomsoesje, appelstrudel 9.00€
-Verse fruitsla 6.50€
-Tiramisukrokant 8.50€
-verrassingsring (frambozenganache,
bosvruchten en hazelnoot) 9.00€
-Assortiment Mignardises (4st/pers.) 7.50€

 

Standaard koud buffet: 23.50€/pers

Vis & vlees:

-gerookte zalm                       -hespenrolletjes

-gekookte zalm                      -Italiaanse ham

-gerookte forelfilet                 -gerookte kipfilet

-tomaat garnaal                      -kruidige

-scampi & rivierkreeftjes     - kippenbouten

-gevulde eitjes                        -wit&rood gebraad

Koud buffet: 27.50€/pers

Standaard koud buffet met extra:

-gerookte heilbot

-gerookte makreelfilet

-kalkoengebraad

-gekookte schartongrolletjes

-Ardeense paté

Alle buffetten worden geserveerd met:

Groentjes:

-gemengde sla                        -paprikaringen

-wortelsla                               -radijsjes

-tomatensla                           -komkommersla

-koolsla                                  -aardappelsla

-verse broodjes                      -pastasalade

Sauzen:

-mayonaise                             -tartaar

-cocktail                                 -looksausje

 

 

KINDEREN TOT 12 JAAR ETEN AAN HALE PRIJS

Andere gerechten en/of menu’s zijn eventueel mogelijk na afspraak.

Buffetten zijn te bestellen vanaf 4 personen.

Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00 uur waarvoor dank.

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.
Tel:052/47 78 33
Email: denotter@pandora.be

Iedere maand anders

Wandelaarsmenu December

Gerookte paling – mosterdvinaigrette

Of

Sint-Jacobsnootjes – witlof

Of

Preisoep – korstjes

&§&§&

Hertensteak Rossini

Of

Mooie meid – beukenzwam – grijze garnalen

Of

Rundsfilet – boschampignons

&§&§&

Karamelcrème – gekonfijte peer - chocoladebiscuit

34.00€

Menu per tafel te nemen !

Special Deals december

Garnalencocktail
Of
Preisoep
Of
Kaas- & garnaalkroket met salade
&§&§&

Steak peper– of champignonsaus
Of
Hertenstoofpot—kroketjes
Of
Zeebaarsfilet—witte wijnsaus—bospaddenstoelen
&§&§&

Coupe vanille
Of
Chocolade Liègois

19.90€!!

Menu enkel per tafel verkrijgbaar

Enkel geldig op dinsdag, woensdag, vrijdag
Van 12u tot 14u en van 17u tot 20u
en zaterdagmiddag van 12u tot 14u

NIET op zaterdagavond en zondag en
feestdagen

Van de chef

Toppers van de chef

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur
Carpaccio van rund en Parmezaanse schilfers
Italiaanse ham met witlofsalade
Salade met kruidige scampi (6 st )

verse tomatensoep
Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Paling met fijne groentjes en roomsoepje
Zalmfilet met groene aspergetips
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes met prei en grijze garnaaltjes

Steak met zijn salade
Parelhoenfilet Provençaal
Varkenshaasje met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Tomatensoep met broodjes
Croque Monsieur
Croque Hawaï
Croque Bolognaise
Spaghetti bolognaise
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten
Vol au vent

Salades:
Salade “Den Otter”
Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm en garnalen
Salade Portugese sardienen
Salade gerookte kipfilet en fruit

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje
Tomatensoepje

Hoofdgerechten:

Kleine spaghetti
Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes
Fishsticks met frietjes
Vol au vent

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze snacks en desserten.

  • Nieuwsbrief

    Openingsuren

    Maandag: gesloten
    Dinsdag: 11u keuken 12:00- 20:30
    Woensdag: 11u keuken 12:00- 20:30
    Donderdag: gesloten
    Vrijdag: 11u keuken 12:00- 20:30
    Zaterdag: 11u keuken 12:00- 20:30
    Zondag: 11u keuken 12:00- 20:00