Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2022

 

 

Haring op de grill:

vrijdag 26 augustus 2022

gelieve tijdig te reserveren 

 

Dineren met meer

Menu 1 à 38.00 €/pers:

Tomatensoepje

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

Of

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 38.00 €/pers:

Groentesoep

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

Of

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 42.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

Of

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 42.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

Of

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 44.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 44.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit1

Menu 7 à 49.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak met zijn salade

Of

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 49.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

Of

Rundsteak met zijn salade

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 50.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanillesaus en karamel

Menu 10 à 50.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 55.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Tomatensoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 55.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Courgettesoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 65.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Rijkelijke groentesoep

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 65.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Champignonroomsoepje

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 23.00€

Kaaskroketje (7.50€)

~~~~

Tomatensoep (5.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (8.50€)

Of

Vol au vent met frietjes (10.50€)

~~~~

Kinderijsje (6.00€)

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

 

Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel

KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN

DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Glas cava of glas witte of rode wijn met 2 hapjes /tas koffie :9.00 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met 2 hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 15.00€/pers.

Formule 3: Glas cava of glas witte of rode wijn met 2 hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 22.00 €/pers.

Formule 4: 3 frisdrank of bieren bij de maaltijd 8.50€.

4 frisdrank of bieren bij maaltijd 11.50€.

frisdranken: cola - fanta - sprite - ice tea - water.

bieren: pils - leffe - hoegaarden - vedett.

de dranke moeten tijdens de maaltijd verbruikt worden.

 

Prijzen geldig tot 30/06/22. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Email: denotter@telenet.be

Traiteurdienst

Traiteur

Bestel tijdig voor de feestdagen

Niet gevonden wat u zocht,

vraag ernaar.

 

Aperitiefhapjes:

Koude hapjes:

-Italiaanse ham met meloen                       2.00€

-Glaasje mousse van zalm                          2.40€

-Kerstomaatje met grijze garnaal               2.20€

-Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas     1.90€

-ganzenleverpastei met frambozencrème  2.70€

-wildpaté met vijgenkonfijt                         2.00€

 

Warme hapjes:

-Worstenbroodje                                          2.20€

-Scampi met Italiaanse kruiden                  2.20€

-Spiesje van gemarineerde kipfilet             2.30€

-Mini-bouchée met kaasvulling                  1.60€

-Mini-bouchée met garnaalvulling              2.00€

 

 

Soepen 1/2 l / pers :

-Tomatensoep                                              8.00/l

-Kippenroomsoep                                       8.00/l

-Aspergeroomsoep                                      8.00/l

-Kreeftensoep                                              10.00/l

 

 

 Voorgerechten:

Koud:

-Duo van wildpaté met vijgen konfijt          15.00€

-Halve kreeft “Belle Vue”                              24.00€

-Gerookte eendenborst met honingvinaigrette              16.00€

-Cocktail van scampi                                   14.00€

-Italiaanse ham met witlof                          14.00€

-Noors gerookte schotel                             17.00€

-Gerookte zalm met tartaar                        16.00€

 

Warm:

-Wildstoofpotje met zilveruitjes                  17.00€

-Scampi’s met Italiaans kruidenboeket       15.00€

-Schartongrolletjes met preisaus                14.00€

-zalmfilet met spinazie, beukenzwam        16.00€

-Oostends vispannetje(schartongrol,

kabeljauw, zalm en scampi)                        18.00€

 

Hoofdgerechten:

-Scampi (12 st) met Italiaans kruidenboeket    24 .00€

-Schartongrolletjes met prei                               22.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips       25.00€

-Oostendse visrijkdom met kreeftensaus         26.00€

-Paling in ‘t groen                                              27.00€

 

-Hertenfilet met witlof, appeltje en veenbessen              27.50€

-Hert ragout met champignong, zilveruitjes en spekjes               22.00€

-Varkensmedaillon met groentetuiltje                   22.00€

-Kalkoengebraad met groentjes                       22.00€

-Eendenborst met portosaus                           24.00€

-Hazenrugfilet met boschampignons en Fine champagne saus        25.00€

-Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes en boontjes                  23.00€

-Kalfsfilet met kruidige tomaat, dragonsaus en fijne boontjes         24.00€

 

Veggie hoofdgerechten:

-Pasteitje met bospaddestoelen                  24.00€

-Vegetarische groentenlasagne                   20.00€

 

Kinderen hoofdgerechten:

-Scampi Italiaans kruidenboeket 6             14.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips 15.00€

-Vol-au-vent                                                      11.00€

-Varkensmedaillon met groententuiltje            12.00€

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met kroketten, amandelbolletjes, Hertoginnen-aardappelen of gegratineerde aardappelen.

 Desserten:       

-Dessertbord: chocomousse, bavarois, vers fruit,
roomsoesje, appelstrudel                                     12.00€

-Assortiment Mignardises (5st/pers.)               10.00€

 

 

ONZE BUFFETTEN:

 

Klassiek koud buffet: 33.00€/pers

Vis & vlees:

-gerookte zalm                        -hespenrolletjes

-gekookte zalm                       -Italiaanse ham

-gerookte forelfilet                  -gevulde eitjes

-tomaat garnaal                       -kruidige

-scampi & rivierkreeftjes                   kippenbouten

-perzik-tonijnsalade                -wit & rood gebraad

 

Luxe buffet: 40.00€/pers

Klassiek koud buffet met extra:

-gerookte heilbot

-gerookte makreelfilet

-kalkoengebraad

-gekookte schartongrolletjes

-Ardeense paté

 

Alle buffetten  worden geserveerd met:

Groentjes:

-gemengde sla                         -paprikaringen

-wortelsla                                 -radijsjes

-tomatensla                              -komkommersla

-knolseldersla                          -aardappelsla

-verse broodjes                        -pastasalade

 

Sauzen:

-mayonaise                              -tartaar

-cocktail

 

 

 Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00uur waarvoor dank.

 

          Prijzen geldig tot 31/01/2023

         

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

         

          Tel:052/47 78 33

          Email: denotter@telenet.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere maand anders

SPECIAL DEAL  september

Kaas- en garnaalkroketje - salade

of

Rundscarpaccio - balsamico - mesclun

of

Champignonsoep

~~~~

Steak peper- of champignonsaus

of

Scampi Italiaanse kruiden

of

Vlaamse stoofkarbonaden

~~~~

Dame Blanche

of

Fantasie van soesjes

37.00€

MENU ENKEL PER TAFEL TE NEMEN!

vrijdag 06/10  haring op de grill!

2 haringen, pelpatat, ajuinsaus, slaatje en brood.

20.00€

 

gelieve tijdig te reserveren!

 

Van de chef

Toppers van de chef

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur
Italiaanse ham witlof
Salade met kruidige scampi (6 st )

Ardeense paté uienconfijt

Soep van de maand
Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes boschampignons

Steak met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Soep van de maand
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten

vol au vent

Salades:

Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm
Salade kibbeling

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje

Hoofdgerechten:

Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes

Chicken fingers met frietjes
Fishsticks met frietjes

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze desserten.

  • Nieuwsbrief

    Openingsuren

    Maandag: gesloten
    Dinsdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Woensdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Donderdag: gesloten
    Vrijdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Zaterdag: 11u45 tot 23:00 keuken tot 20u30
    Zondag: 11u45 tot 21:00 keuken tot 20u00