Gerechten

Onze menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkere gerechten door de chef bereid.

Naast de traditionele gerechten vindt u hieronder de suggesties van de chef, de maandmenu en onze traiteurdienst.

Gelegenheden

ONZE ACTIVITEITEN KALENDER 2022

 

 

Haring op de grill:

vrijdag 26 augustus 2022

gelieve tijdig te reserveren 

 

Dineren met meer

Menu 1 à 38.00 €/pers:

Tomatensoepje

~~~~

Rundstoofvlees met frietjes

Of

Brochette van verse zalm met tartaar

~~~~

Vanille-ijs met vers fruit

Menu 2 à 38.00 €/pers:

Groentesoep

~~~~

Brochette van verse zalm met tartaar

Of

Rundstoofvlees met frietjes

~~~~

Coupe advocaat

Menu 3 à 42.00€/pers:

Kaaskroketten met slaatje

~~~~

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

Of

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

~~~~

Fantasie van chocolademousse

Menu 4 à 42.00 €/pers

Cocktail van Noorse verse zalm

~~~~

Spiesje van kalkoenfilet met zachte pepersaus

Of

Schartongrolletjes met prei, scampi

en witte wijnsaus

~~~~

Bavarois met zijn coulis

Menu 5 à 44.00 €/pers.

Ardeense pastei met zijn salade

~~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Verse fruitsalade met vanilleijs1

Menu 6 à 44.00€/pers.

Duo van gerookte zalm en makreel met mosterdsausje

~~~~

Schelvishaasje met groene aspergetips

Of

Varkenswangetjes tuingroentjes, madeira

~~~~

Sorbetpalet met vers fruit1

Menu 7 à 49.00 €/pers:

Duo kaas– en garnaalkroket

~~~~

Rundsteak met zijn salade

Of

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

~~~~

Soezen met vanille-ijs en fruit

Menu 8 à 49.00 €/pers:

Salade gerookte kipfilet

~~~~

Kabeljauwfilet op vel gebakken met grijze garnaal

Of

Rundsteak met zijn salade

~~~~

Sabayon met vanille-ijs

Menu 9 à 50.00 €/pers:

Italiaanse ham met meloen

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Appeltaart, vanillesaus en karamel

Menu 10 à 50.00 €/pers:

Rolletje gerookte zalm met remouladesaus

~~~~

Parelhoenfilet & groene boontjes jagersaus

Of

Zeebaarsfilet met fijne boontjes

~~~~

Mini-chocolademoelleux met vanillesausje

Menu 11 à 55.00 €/pers:

Noors gerookte schotel met tartaar

~~~~

Tomatensoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

Dame Blanche

Menu 12 à 55.00 €/pers:

Gerookte kwartelfilet & Italiaanse ham

~~~~

Courgettesoep

~~~~

Varkenshaasje met champignonsaus en

seizoengroentjes

Of

Zalmfilet met bieslook

~~~~

White Dreams

Menu 13 à 65.00 €/pers:

Scampi op Italiaanse wijze

~~~~

Rijkelijke groentesoep

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu 14 à 65.00 €/pers

Salade van kreeft en st-jacobsnootjes

~~~~

Champignonroomsoepje

~~~~

Rundtournedos met tuinweelde

en rode wijnsaus

Of

Rijkelijk vissersbord

(kabeljauw, schartongrolletje, zalm, garnaal, scampi)

~~~~

Vorstelijk dessertbord

Menu enkel op reservatie en vanaf 10 pers

Kindermenu: 23.00€

Kaaskroketje (7.50€)

~~~~

Tomatensoep (5.00€)

~~~~

Hamburger met frietjes (8.50€)

Of

Vol au vent met frietjes (10.50€)

~~~~

Kinderijsje (6.00€)

Tot 12jaar. Gerechtjes zijn ook apart verkrijgbaar.

Desserten voor speciale dagen:

Gebak en ijstaarten in menu te verkrijgen mits supplement.

Bv verjaardagstaart, huwelijkstaart, ijslammetje,...

 

Enkel bancontact of contante betaling. 1 rekening per tafel

KEUZE MENU EN HOOFDGERECHT DIENT 7 DAGEN VOOR DATUM DOORGEGEVEN

DRANKEN AAN TAFEL:

Formule 1: Glas cava of glas witte of rode wijn met 2 hapjes /tas koffie :9.00 €/pers.

Formule 2: Aperitief naar keuze met 2 hapjes en koffie à volonté met versnaperingen : 15.00€/pers.

Formule 3: Glas cava of glas witte of rode wijn met 2 hapjes / tas koffie en 1/2 fles witte of rode huiswijn en water op tafel: 22.00 €/pers.

Formule 4: 3 frisdrank of bieren bij de maaltijd 8.50€.

4 frisdrank of bieren bij maaltijd 11.50€.

frisdranken: cola - fanta - sprite - ice tea - water.

bieren: pils - leffe - hoegaarden - vedett.

de dranke moeten tijdens de maaltijd verbruikt worden.

 

Prijzen geldig tot 30/06/22. (onder voorbehoud van sterke prijsschommelingen)

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

Tel:052/47 78 33

Email: denotter@telenet.be

Traiteurdienst

Traiteur

Bestel tijdig voor de feestdagen

Niet gevonden wat u zocht,

vraag ernaar.

 

Aperitiefhapjes:

Koude hapjes:

-Italiaanse ham met meloen                       2.00€

-Glaasje mousse van zalm                          2.40€

-Kerstomaatje met grijze garnaal               2.20€

-Rolletje gegrilde ham met kruidenkaas     1.90€

-ganzenleverpastei met frambozencrème  2.70€

-wildpaté met vijgenkonfijt                         2.00€

 

Warme hapjes:

-Worstenbroodje                                          2.20€

-Scampi met Italiaanse kruiden                  2.20€

-Spiesje van gemarineerde kipfilet             2.30€

-Mini-bouchée met kaasvulling                  1.60€

-Mini-bouchée met garnaalvulling              2.00€

 

 

Soepen 1/2 l / pers :

-Tomatensoep                                              8.00/l

-Kippenroomsoep                                       8.00/l

-Aspergeroomsoep                                      8.00/l

-Kreeftensoep                                              10.00/l

 

 

 Voorgerechten:

Koud:

-Duo van wildpaté met vijgen konfijt          15.00€

-Halve kreeft “Belle Vue”                              24.00€

-Gerookte eendenborst met honingvinaigrette              16.00€

-Cocktail van scampi                                   14.00€

-Italiaanse ham met witlof                          14.00€

-Noors gerookte schotel                             17.00€

-Gerookte zalm met tartaar                        16.00€

 

Warm:

-Wildstoofpotje met zilveruitjes                  17.00€

-Scampi’s met Italiaans kruidenboeket       15.00€

-Schartongrolletjes met preisaus                14.00€

-zalmfilet met spinazie, beukenzwam        16.00€

-Oostends vispannetje(schartongrol,

kabeljauw, zalm en scampi)                        18.00€

 

Hoofdgerechten:

-Scampi (12 st) met Italiaans kruidenboeket    24 .00€

-Schartongrolletjes met prei                               22.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips       25.00€

-Oostendse visrijkdom met kreeftensaus         26.00€

-Paling in ‘t groen                                              27.00€

 

-Hertenfilet met witlof, appeltje en veenbessen              27.50€

-Hert ragout met champignong, zilveruitjes en spekjes               22.00€

-Varkensmedaillon met groentetuiltje                   22.00€

-Kalkoengebraad met groentjes                       22.00€

-Eendenborst met portosaus                           24.00€

-Hazenrugfilet met boschampignons en Fine champagne saus        25.00€

-Lamfilet met mosterdsaus, witlof, spruitjes en boontjes                  23.00€

-Kalfsfilet met kruidige tomaat, dragonsaus en fijne boontjes         24.00€

 

Veggie hoofdgerechten:

-Pasteitje met bospaddestoelen                  24.00€

-Vegetarische groentenlasagne                   20.00€

 

Kinderen hoofdgerechten:

-Scampi Italiaans kruidenboeket 6             14.00€

-Kabeljauwhaasje met groene aspergetips 15.00€

-Vol-au-vent                                                      11.00€

-Varkensmedaillon met groententuiltje            12.00€

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met kroketten, amandelbolletjes, Hertoginnen-aardappelen of gegratineerde aardappelen.

 Desserten:       

-Dessertbord: chocomousse, bavarois, vers fruit,
roomsoesje, appelstrudel                                     12.00€

-Assortiment Mignardises (5st/pers.)               10.00€

 

 

ONZE BUFFETTEN:

 

Klassiek koud buffet: 33.00€/pers

Vis & vlees:

-gerookte zalm                        -hespenrolletjes

-gekookte zalm                       -Italiaanse ham

-gerookte forelfilet                  -gevulde eitjes

-tomaat garnaal                       -kruidige

-scampi & rivierkreeftjes                   kippenbouten

-perzik-tonijnsalade                -wit & rood gebraad

 

Luxe buffet: 40.00€/pers

Klassiek koud buffet met extra:

-gerookte heilbot

-gerookte makreelfilet

-kalkoengebraad

-gekookte schartongrolletjes

-Ardeense paté

 

Alle buffetten  worden geserveerd met:

Groentjes:

-gemengde sla                         -paprikaringen

-wortelsla                                 -radijsjes

-tomatensla                              -komkommersla

-knolseldersla                          -aardappelsla

-verse broodjes                        -pastasalade

 

Sauzen:

-mayonaise                              -tartaar

-cocktail

 

 

 Bestellingen moeten afgehaald worden voor 18.00uur waarvoor dank.

 

          Prijzen geldig tot 31/01/2023

         

Voor verdere inlichtingen en reservaties kan u steeds bij ons terecht.

         

          Tel:052/47 78 33

          Email: denotter@telenet.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere maand anders

SPECIAL DEAL maart

Kaas- en garnaalkroketje - salade

of

Noors gerookte visschotel - tartaar

of

Tomatensoep 

~~~~

Steak peper- of champignonsaus

of

Stoofvlees - slaatje

of

Scampi Italiaans kruidenboeket

~~~~

Dame Blanche

of

Toscane-taart

34.00€

MENU ENKEL PER TAFEL TE NEMEN!

vrijdag 24/03 haring op de grill!

 

vrijdag 17/03 uitzonderlijk gesloten!

 

zondag 09/04 paasbuffet met bezoek van de paashaas!

 

gelieve tijdig te reserveren!

 

Van de chef

Toppers van de chef

Onze gerechten

Voorgerechten

Noors gerookte zalm met zijn garnituur
Italiaanse ham witlof
Salade met kruidige scampi (6 st )

Ardeense paté uienconfijt

Soep van de maand
Duo van kaas- en garnaalkroket
Kaaskroketten met hun garnituur
Garnaalkroketten met hun garnituur
Schoteltje scampi met lookboter ( 6 st.)
Scampi Italiaans kruidenboeket ( 6 st.)

Hoofdgerechten:

Paling in ‘t groen
Gebakken paling met tartaarsaus
Scampi met lookboter
Scampi met Italiaans kruidenboeket
Schartongrolletjes boschampignons

Steak met zijn salade
Vegetarische burger met hun salade
Rundstoofvlees met slaatje

Snacks:

Soep van de maand
Huisbereide kaaskroketten
Huisbereide garnaalkroketten

vol au vent

Salades:

Salade met kruidige scampi
Salade gerookte zalm
Salade kibbeling

Suppl. Frieten /kroketten (bij gerechten)
Suppl. Mayonaise of ketchup

Kindergerechtjes:

Voorgerechten:
Kaaskroketje
Garnaalkroketje

Hoofdgerechten:

Hamburger met frietjes
Curryworst met frietjes
Chicken Nuggets met frietjes

Chicken fingers met frietjes
Fishsticks met frietjes

Kindergerechten tot 12 jaar.

Uitgebreide keuze desserten.

  • Nieuwsbrief

    Openingsuren

    Maandag: gesloten
    Dinsdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Woensdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Donderdag: gesloten
    Vrijdag: 11u45 tot 22:00 keuken tot 20u30
    Zaterdag: 11u45 tot 23:00 keuken tot 20u30
    Zondag: 11u45 tot 21:00 keuken tot 20u00